За KidsButik - Бутик за детски дрехи

KIDSBUTIK е бутик за бебешки и детски дрехи, в който са представени някои български и различни европейски марки. Най-голямото ни желание е да предложим по- голям избор на качествени,красиви, практични и удобни за ежедневието на децата ни дрешки.

Стремим се да подбираме артикули от естествени памучни материи, което е залог за комфорта и дори здравето на децата. По-голяма част от продуктите са на наложили се от години на европейския пазар марки. Те се отличават с безупречни кройки, стилен дизайн и забележителни комбинации от цветове.

Отстъпките които правим, ежеседмичните промоции и индивидуалния подход към Клиента са основната база за създаване на добро партньорство между нас и нашите Клиенти. Защото за добрите партньори най-важно е доверието, което се печели с точност, коректност и професионализъм.

Избрахме името KidsButik за да се опитаме да наложим промяна в досегашното възприятие на думата бутик. За нас бутик означава: качество,стил и класа. Бебешките серии на Babaluno и Minoti са наистина невероятни.Нашите редовни клиенти знаят,че много често имаме определени серии на “Zara”, ”Marks&Spencer”, ”mothercare”, „Adams”, ”NEXT” на изключителни цени. Наши партньори също са определени български производители като Жорал, Захи, Комес,които отдавна са спечелили доверието на Клиентите. И разбира се винаги има по нещо и за майките.

Добрата комуникация, гъвкавата система на работа и изчерпателната информация,която даваме прави качеството на услугата ни без алтернатива.

Най-важни за нас са нашите Клиенти, защото:

Качеството е важно за децата!

Цените са важни за Родителите!

Добрите предложения са Наш дълг, за да наложим и защитим европейските стандарти в България!

За KidsButik.BG

KidsButik.bg e онлайн бутик,който е абсолютен аналог на ”реалния”. Създадохме го за тези Родители,които имат традицията да пазаруват по този начин и съответно за тези, които не разполагат с много свободно време.Условията на доставка,възможностите за ползване на отстъпка,изключително удобната разплащателна система която направихме,ни дава увереността ,че това което е направено с грижа,любов и най-вече с професионализъм ще бъде наистина оценено от Вас-нашите Клиенти,нашите Партньори. Възползвайте се!